X

תוכן עניינים

פרק
6

צעד חמישי: חיפוש עבודה

כניסה לתפקיד ג'וניור בהייטק
הדס צרפתי-מיארה
מנהלת פיתוח ידע והדרכה במיזם הלאומי לשילוב חרדים בהייטק
סיימנו את כל הדרך המאתגרת, הגענו לשלב מציאת עבודה! אז מה עושים עכשיו?!

מחקרים עדכניים מראים שאנשים מחליפים לפחות ארבע קריירות במהלך החיים, לכן חיפוש עבודה זה שריר שכדאי מאוד לפתח. חיפוש עבודה זה אתגר מורכב שדורש מאתנו לשאול את עצמנו מה אנחנו רוצים - זהו מבחן מתמשך ששואל האם יבחרו בי, האם אני מתאימ/ה? לפעמים נרגיש ערעור של הביטחון העצמי ותחושת המסוגלות. לכן חשוב לזכור חוויות הצלחה ומה הביא אותנו לעמדת חיפוש,  נחשוב על ההצלחות והכוחות שלנו וזה יניע אותנו בתקופה הזאת, זה חשוב במיוחד לקראת ראיונות עבודה והאנרגיה שנשדר שם.  

כדאי להתכונן לחיפוש העבודה עם השאלה, האם אני מחפש רק תפקיד ספציפי או שאני מנסה להבין באופן רחב יותר מה היכולות שאני יכול להביא לידי ביטוי בתפקידים שונים, מה הניסיון הקודם שלי ואיך אני מרחיב את הזדמנויות לתחומים ותפקידים נוספים. 

חיפוש עבודה זו משימה שדורשת השקעה, אי אפשר לחשוב עליה כפעולה אקראית. 
  1. ארגון וסדר - לדוגמה כל יום להחליט כמה זמן אני יכול לפנות  לחיפוש עבודה. איך נראה הלו"ז השבועי שלי במשימת החיפוש ומה אני עושה בזמן הזה.
  2. עמדה פרו אקטיבית, זה חוסך זמן ואנרגיה - לא להתייאש מהתהליך ולהיות תמיד בעמדה אקטיבית של חיפוש ושיפור המיומנות בתהליך חיפוש העבדה.
  3. ניהול משימות - לדוגמה לבנות טבלת אקסל שבה רושמים: למי שלחתי קורות חיים, מה התאריך, מי המעסיק, מה התפקיד דורש, מיקום התפקיד וכו' כדאי גם להיות במעקב, אם אחרי 5 ימים לא חזרו אלי (או אחרי הזמן שכתבו בהודעות הדרושים) אז אני אקח את הכדור לידיים, ארים טלפון או אשלח מייל, לברר מה קורה.
  4. נטוורקינג- יש להכין רשת תמיכה של מכרים - רשימה של אנשים שמכירים את ניסיוני המקצועי ממקומות מגוונים,לדוגמא שירות לאומי, צבא, משפחה, חברים לעבודה הקודמת, חברים בשכונה, פייסבוק / אינסטגרם.  אנסח הודעה אישית שבה אתאר מה אני מחפש/ת או אבקש רעיונות חדשים עבורי מומלץ, להיכנס לקבוצות פייסבוק או לבקש מחברים דוגמאות איך אנשים עושים את זה. נטוורקינג זה כלי חשוב ביותר בחיפוש עבודה בתעשיית ההייטק.
  5. דבר עם אנשים שעובדים בתפקיד דומה למה שאת/ה מחפשים, כדי להבין את סוג המשרה והתרבות הארגונית. לחקור את התחום, במה החברות עוסקות באופן כללי ולא רק בתפקיד הספציפי שלי, מה עולם התוכן של הארגון ועוד.

אין ספק שזו תקופה מאתגרת ואין פתרון קסם לא כולם מוצאים עבודה אחרי יום וזה בסדר! לעיתים זה לוקח יותר זמן חשוב ללמוד לדייק את עצמי יותר ויותר, לברר עם עצמי לאן לשלוח קורות חיים? האם אני מפוזר/ת מידיי? 

חשוב לזכור! תפקיד יכול להיות חלק מניהול הקריירה שלי גם אם הוא לא בדיוק מה שאני מחפש בתפקיד החלומות שלי. לדוגמה, תפקיד שהוא לא ממש ברמת הכישורים שלי אבל מאפשר לי דריסת רגל להתקדמות בעתיד

איך מגיעים למשרות בהייטק?

אתרים לחיפוש עבודה

הנה כמה אתרים מובילים לחיפוש עבודה - אלו כמובן רק דוגמאות "על קצה הטאבלט" :)

  • תעשיה - אתר ישראלי המציע מגוון משרות מעולם ההייטק, הדיגיטל והמדיה. חלק מהמשרות בו לא ניתן למצוא באתרי דרושים “כלליים”. ניתן למצוא באתר משרות סטודנט.
  •  GLASSDOOR - אתר אמריקאי אשר משמש כמנוע השוואה בין חברות ההייטק.
  • אתוסיה - חברת השמה המתמחה בהייטק. החברה מפרסמת משרות רבות ומגייסת לחברות המובילות בתחום בישראל, תוך ליווי וממשק נוח לאורך כל התהליך.
  • תעסוקה לג'וניורים - קבוצת הווטספ של קהילת Ddos

חברות השמה נוספות: 

כמובן שישנן קבוצות פייסבוק שמומלץ להצטרף אליהן:

אתרים לדוגמא:

לינקדאין - מצלצל לכם מוכר?

LinkedIn היא רשת חברתית מקוונת שנועדה ליצירת קשרים מקצועיים ועסקיים בין קולגות לעבודה ובין משתמשים ואנשי מקצוע  מכל העולם. לינקדאין זו הרשת החברתית העסקית המוכרת ביותר, היא משמשת כפלטפורמת שיתוף בין מעסיקים, ספקים, עובדים ומועמדים פוטנציאליים בתחומים רבים ברוב המקרים בתחום ההייטק, התוכן והחיבורים נועדו למטרת יצירת הזדמנויות, חיבורים והעשרה מקצועית.

לינקדאין הוא המקום המרכזי והחשוב ביותר עבור מועמדים, עובדים בתעשיה וכל מה שקשור לקריירה שלך. 

איך נראה פרופיל לינקדאין

פרופיל לינקדאין הוא קורות החיים שלכם. כמו שנראה בפרק הבא על קורות חיים, הפרופיל ברשת בנוי מכותרות המתארות את הניסיון המקצועי של המשתמש. 

  1. תיאור עצמי  - האלמנט החשוב ביותר שהעין נמשכת אליו בתוצאות החיפוש בלינקדאין הוא התמונה שלכם. מתחת לתמונה יופיע השם שלך, הדבר הבא שיופיע הוא תיאור תפקידך הנוכחי. אם את/ה עובד בחברה, יופיע שם התפקיד שלך. אם את/ה עצמאי, כדאי לציין שם את המומחיות שלך. המידע הראשון שמופיע בחיפוש משתמש הוא מקום העבודה, היכן נרכשה השכלה, מאיזו מדינה המשתמש ומה מספר הקשרים שלו .
  2. סיפור חיים מקצועי (Profile Section Summary) כאן המקום לתאר ניסיון מקצועי והשכלה בכתיבה מעניינת ומסקרנת. אפשר לספר על מוטיבציות שגרמו לבחור במקצוע, על ניסיון מקצועי  ועל התוכניות לעתיד. לינקדאין תשתמש במידע שלכם כדי לזהות חיפושים הקשורים למילים המופיעות בסיפור החיים. 
  3. השכלה וניסיון מקצועי (Experience & Education) אלו קורות החיים הדיגיטליים שלך. כמובן, חובה לתאר השכלה אקדמית או מקצועית היא בעיקר עניין טכני, צריך לתאר את שם התואר בצורה מובנת, לבחור מוסד הלימודים מתוך רשימה בלינקדאין ואת שנות הלימוד. אם מדובר בהשכלה מקצועית, כדאי לחדד את הניסיון המקצועי המדויק בכל משרה ותפקיד. בלינקדאין כדאי לכתוב פשטות בלי קלישאות ולתאר בצורה מסקרנת ומושכת. אפשר גם להוסיף התנדבותיות או פעילויות בקהילה. 
  4. מיומנויות וכישורים (SKILLS) הרשת מאפשרת לתאר כישורים מקצועיים בשפה שלך. החברים שלך יכולים לאשר (endorse) שאלו כישורים נכונים. אלו שמאשרים כישור יכולים לציין בציון שבין 1–3 כוכבים את מידת המומחיות שלכם.  מומלץ לפתח מאגר כישורים עשיר ורחב, שיפרושׂ הזדמנויות רבות לאישורים מחברים ברשת.
  5. הישגים (Accomplishments) הישגים הם סוג של סעיף משני בלינקדאין. החשיבות שלו  פחותה אבל כדאי להשתמש בו. אפשר להתייחס לפרויקטים שביצעתם (למשל, ארגון התנדבותי שהפעלתם, גיוס המונים שהפקתם, התנדבות וכדומה), פרסומים (טורים, מאמרים וכדומה), שליטה בשפות ועוד. 
  6. פרטי קשר (Contact Details) ממש כדאי לא לשכוח לציין פרטי קשר רלוונטיים, טלפון, מייל, חשבונות ברשתות חברתיות וכתובת אתר אינטרנט אם קיים כזה. 
  7.  URL אישי (Edit Public Profile & URL) בפתיחת חשבון לינקדאין, מקבלים URL שרירותי. חשוב לשנות את ה-URL כך ששם המשתמש יופיע בתוכו. כדאי מאוד לשנות אותו, לא רק מטעמי חווית משתמש, אלא כיוון שהקישור לפרופיל יופיע גם בכרטיס הביקור הדיגיטלי והפיזי (קו"ח), כדאי שהוא לא יתפוס שם מקום משמעותי מדי.  חבל גם לפספס הזדמנות להכניס לתודעת המגייסים את השם שלכם.
לא לשכוח! חשוב להוסיף קישור לפרופיל לינקדאין בקורות החיים.

דוגמאות לקבוצות מומלצות בלינקדאין:

סדנאות לינקדאין

כדי ללמוד לעומק ולהתנסות ברשת לינקדאין, אפשר להצטרף לסדנאות קבוצתיות הנערכות במקומות רבים ומגוונים. לדוגמא, מרכזי צעירים, מרכזי מפת"ח, הכוון תעסוקתי ובמיזם הלאומי לשילוב חרדים בהייטק. כנסו לאתר המיזם הלאומי כדי לקבל מידע נוסף על סדנאות. 

הדרכה מקוונת - לינקדאין

ברשת קיימות הדרכות מגוונות להיכרות ולמידה על רשת לינקדאין. הנה כמה קישורים שימושיים: 

כתיבת קורות חיים

על מנת לקבל ראיונות בחברת הייטק, עלינו ליצור קובץ ספציפי המתאר בקצרה את מה עשינו בחיינו. הקובץ הזה הוא כמובן קורות החיים. 

קורות חיים לתעשיית ההייטק

כאשר מדובר על עבודה בסביבת הייטק, כדאי להיצמד לפורמט מותאם לתעשייה שמצויים בו דגשים אחרים ביחס לעותק רגיל של קורות חיים. בנוסף, כדאי שלצד עותק של הקו"ח בעברית יהיה מצוי בידכם גם עותק של הקו"ח באנגלית (בעיקר עבור חברות גלובליות) ההמלצה היא לשלוח את קורות החיים בהתאם לשפה שבה פרסמו את המשרה עצמה. מומלץ להתאים את תוכן קורות חיים לחברה הספציפית. כלומר, אם אתם בעלי ניסיון בפרויקט ספציפי שרלוונטי למשרה הדגישו זאת ביחס לניסיון פחות רלוונטי. 

אורך דף קורות החיים הסטנדרטי הוא עמוד אחד.

בממוצע, מגייסים משקיעים כ-15 שניות לכל עותק של קו"ח. לכן, כתבו תוכן פשוט, קצר, בהיר, מונגש וקריא, כדי שלאדם היושב בצד השני או לבוט החברה יהיה נוח לקרוא. 

  • השתמשו בפונטים נעימים וברורים
  • אמצעי הדגשה של מילים רלוונטיות (כגון Buzz Words מעולם ההייטק - שפת תכנות, מתודולוגיית עבודה או טכנולוגיה)
  • רווחו בין המשפטים באופן שיקל על הקריאה (אך גם לא לרווח יתר על המידה) 
  • הימנעו מז'רגון ספציפי של חברות או ראשי תיבות שלא מוכרים למגייסים עצמם (למשל שימוש בראשי תיבות צבאיים). 
  • כדאי שתכניסו מילים מתיאור המשרה עצמה לדף קורות החיים. לדוגמא אם מחפשים אדם שיודע לעבוד בסביבת Linux, כדאי לכתוב Linux באחד הכישורים (כמובן במידה ואכן אתם יודעים לעבוד בסביבה זו).

פרטים אישיים

קטגוריית הפרטים האישיים תופיע בראש הדף. תחת קטגוריה זו כתבו את שמכם המלא, מספר הטלפון וכתובת המייל שלכם (וכן לינק לגיטהאב במידה ויש, שיהווה מעין תיק עבודות).

בנוסף, כדאי לפתוח פרופיל לינקדאין שכן רבים מהמגייסים מתבוננים בפרופיל שלכם ברשת חברתית זו על מנת לקבל מידע עליכם. לאחר שיצרתם פרופיל זה, שבצו את הלינק לפרופיל בתוך קורות החיים שלכם תחת הכותרת פרטים אישיים (ודאו שהלינקים מקושרים, בלחיצת כפתור יעבירו אתכם לדף המבוקש). 

אין חובה לרשום מספר ת.ז/תאריך לידה/מצב משפחתי/מקום מגורים, זה אפילו יכול לפגוע בכם. גם תמונה לא תורמת במיוחד.

ניסיון תעסוקתי

כאן נספר על הניסיון התעסוקתי שצברנו. קחו בחשבון שאתם עשויים להישאל על כל דבר שכתוב בקו"ח, לפיכך יש להכניס מקומות עבודה ופרטים שתדעו לענות עליהם כמו שצריך. ככל שהניסיון תעסוקתי שלכם  יותר עשיר ומפואר תצטרכו לחשוב מה רלוונטי לציין בדף ומה כבר פחות. לא כדאי להעמיס יותר מדי (עדיף שהכל יכנס בדף אחד).

שימו לב, גם למקומות עבודה קודמים שלא בהכרח קשורים ישירות לעבודה בעולם התכנות או להייטק יכולה להיות חשיבות. למשל, מקומות עבודה שעבדתם בהם זמן רב וצברתם בהם ניסיון תעסוקתי ויכולות כמו:  ניהול אנשים, ניהול תקציב ופרויקטים, חשוב לציין אותם בקורות החיים. כישורים אלה נקראים כישורים ברי העברה (Transferable Skills) והם רלוונטים לכל תפקיד במקום עבודה גם אם נרכשו במסגרת אחרת.

רשמו את מקומות התעסוקה בסדר כרונולוגי מהסוף להתחלה. כלומר, בראשית הרשימה כתבו את מקום העבודה המעודכן ביותר ובשורה שאחריה את מה שלפני וכן הלאה לאחור. כאשר אתם מרחיבים מעט על מה שעשיתם בכל מקום עבודה, כדאי שלא להשתמש בפעלים בגוף ראשון כמו "ביצעתי", "יצרתי", "בניתי", אלא בשמות פעולה כדוגמת ביצוע, יצירת, בניית וכו'

פרויקטים

במידה שאין לכם ניסיון תעסוקתי קודם (בד"כ אם מדובר בסטודנטים או במסיימי תואר טריים) ניתן להוסיף קטגוריה "פרויקטים" המתייחסת לפרויקטים שיצרתם. למשל, אפליקציה שיצרתם בעצמכם, פרויקט בוטקאמפ או פרויקט גמר של התואר הראשון. ניתן להוסיף קישורים של ממש לפרויקטים השונים. אם יצא לך לייצר תיק עבודות בגיטהאב כדאי לציין את זה תחת סעיף זה (אם טרם הכרת את הכלי, חפש/י את פרק גיטהאב במדריך כדי ללמוד יותר על הפלטפורמה). 

הנה גם סרטון שיסביר לכם עד כמה חשוב לבנות תיק פרויקטים:

מיומנויות וכישורים טכניים (Skills)

ממש כדאי לציין את הכישורים והמיומנויות שלכם. למשל שפות תכנות, כלים, שיטות עבודה ומתודולוגיות רלוונטיות לתפקיד. מומלץ לא לציין יותר מידי מיומנויות על מנת שלא להיתפס כלא אמינים. כמובן, לא כדאי לציין מיומנויות שאתם לא באמת שולטים בהן כי עלולים לשאול לגביהן בראיון.

השכלה

חשוב לציין את כל המוסדות ההשכלתיים שלנו וכן קורסים רלוונטים שלקחנו בהם חלק. רק במידה שאין לכם ניסיון תעסוקתי כלל, מקמו סעיף זה לאחר הפרטים האישיים (ולא בסדר המוצג כאן). אין צורך לציין ממוצע ציונים כללי או לצרף גיליון ציונים (אלא אם נדרשתם לכך). השכלה תיכונית נדרשת לכתיבה רק במידה שאתם לא בעלי תואר שני או שלישי. אם במקרה למדתם מגמת מחשבים בתיכון כדאי לציין את זה (על מנת להראות התעניינות מוקדמת רציפה בתחום).

שירות צבאי/לאומי אזרחי

במידה ששירתם ביחידה טכנולוגית או עסקתם בתוכנה במהלך השירות, שווה לציין זאת. השירות הצבאי הוא ניסיון לכל דבר ועניין ולכן כדאי להשתמש בו ולציין אפילו את הקורסים הספציפיים שלמדתם. מעבר לכך, מומלץ לציין כל  פרויקט חברתי-התנדבותי שביצעת, כמובן שירות לאומי-אזרחי ושירות צבאי משמעותי כמו שירות קרבי או שירות מקצועי בתחום. 

שפות

חשוב לכתוב מהן השפות שאתם שולטים בהם (לדוג' עברית, אנגלית, יידיש, צרפתית) ואת מידת השליטה שלכם בהן (שפת אם/רמה גבוהה מאוד/ רמה גבוהה). זה מאוד רלוונטי למשרות של רילוקיישן או עבודה עם מדינות זרות.

פירוט נוסף ניתן למצוא בלינק הבא. לאלו מביניכם שרוצים להעמיק עוד יותר ולקבל כלים מקיפים בנושא מוזמנים להיעזר במדריך המלא לכתיבת קורות חיים.

דוגמאות לקורות חיים מהרשת

ראיונות עבודה בעולם ההייטק

כיצד מתנהלים ראיונות בחברת הייטק? 

כניסה לעבודה בחברת הייטק דורשת לרוב תהליך שכולל מספר שלבים ולא ראיון יחיד. מספר השלבים בתהליך ינוע בין 2-5 שלבים, כתלות בחברה ובמאפייניה. שלבים אפשריים נוספים בתהליך מלבד ראיונות עשויים להיות מטלת בית להגשה או יום מבחנים בחברה עצמה. 

ראיון ראשון לרוב יתקיים פרונטלית במשרדי החברה, לעיתים הוא עשוי להתקיים בטלפון או לחילופין "מרחוק" באמצעות זום או תוכנה אחרת. המראיין יהיה בד"כ ראש הצוות אליו אתם עתידים להצטרף אם תתקבלו לחברה. בראיונות ההמשך אתם עשויים לפגוש את ראש המחלקה (דרג אחד מעל ראש הצוות) וראש הקבוצה (שני דרגים מעל ראש הצוות) ואולי אנשים נוספים שהחברה תחשוב שהם רלוונטיים להתרשם מכם. אחרי שעברתם בהצלחה את כל השלבים הטכניים, ייקבע לכם ראיון HR שהוא הראיון שלרוב סוגר את תהליך הראיונות. ראיון מסוג זה (Human Resources) הוא ראיון עם אשת משאבי האנוש בחברה. במידה שעברתם גם ראיון זה בהצלחה תקבלו חוזה מטעם החברה להצטרפות כעובדים מן המניין. 

הנה סרטון קצר שנותן לכם עוד מידע על השאלה הראשונה בראיון "ספר על עצמך"

נכיר לעומק את סוגי הראיונות:

ראיון טלפוני

אז שלחתם קורות חיים למגוון חברות שונות (בערך 3,000,000) כעבור יומיים קיבלתם טלפון מאחת החברות על מנת לקבוע מועד לראיון. הידד! אם לא נוח לכם לדבר באותו הרגע בקשו שיתקשרו בזמן שנוח לכם ותאמו שעה מדויקת. כדאי שבאמת תהיו פנויים להקשבה. היו כמובן נחמדים ונעימים במהלך השיחה. שימו לב; החברה מתרשמת מכם כבר בשיחת הטלפון הראשונה  והיא חלק אינטגרלי מתהליך ראיון העבודה. השיחה הזאת היא סנן ראשוני של החברה האם להמשיך איתכם בתהליך.

שאלות שעשויות להישאל בראיון טלפוני הן: "ספר לי על עצמך" (שאלה שגם כמעט תמיד שתשאל בראיון פרונטלי!), "מהן ציפיות השכר שלך?" (לכן כדאי לדעת את ממוצע השכר בשוק מראש), "האם מה שתיארתי שנשמע לך רלוונטי ומעניין?" (כאן המקום להראות את המוטיבציה כלפי המקצוע והתפקיד הספציפי אליו התראיינתם במהלך השיחה). כדאי לסיים את הראיון בהבעת תודה והתעניינות בהמשך התהליך.

נפלא! נקבע לכם ריאיון לחברה בעוד שלושה ימים. מה עכשיו? בגלל ששלחתם קורות חיים ל-3,000,000 חברות, סביר שאתם לא זוכרים כלל באיזו חברה מדובר. חשוב מאוד לקרוא על החברה לפני ראיון עבודה, על בעלי תפקידים, טכנולוגיה שבה החברה משתמשת וכך להגיע מוכנים לראיונות. כדאי גם להביא עותק של הקו"ח שלכם לראיון.

ראיון טכני

ראיון זה הוא ראיון בו נבחן הידע המקצועי שלכם ויכולתכם לפתור בעיות, אורכו לרוב כ-45 דקות. עיקר הראיון יעסוק בשאלות טכניות: שאלות אלגוריתמיות, כתיבת קוד, חידות הגיון, שאלות על מושגים טכניים ולעיתים גם שאלות "גוגל" (שאלות כדוגמת "כמה חלונות יש במגדל המשולש בעזריאלי בת"א?" – שאלות לבדיקת יכולת הערכה).

בנוסף, המראיין עשוי לבקש מכם להציג לו פרויקט מסוים שיצרתם (במהלך התואר, בזמנכם החופשי או בגיטהאב). מלבד זאת, ייתכן שראש הצוות המראיין ירצה להכיר אתכם מעט יותר לעומק שכן אתם עתידים לעבוד תחתיו. לכן הוא עשוי לבקש מכם להציג את עצמכם בתחילת הראיון וכן לשאול שאלות אישיות על מנת להכיר אתכם מעט יותר.

כנראה שעותק קורות החיים שלכם יהיה מונח לפניו וייתכן שישאל שאלות ממוקדות מקורות החיים.
ראיון  HR 

מטרתו של ראיון ה-HR להכיר אתכם לעומק. צוות משאבי האנוש בחברה אחראי על חווית העובד בחברה ורווחתו, לכן אנשי הצוות ירצו לדעת מה הצרכים שלכם ולמה אתם זקוקים. מלבד זאת, הצוות מנסה לדמיין במהלך הראיון את השתלבותכם בחברה ובארגון עצמו. כלומר, הוא ירצה לוודא שאתם אנשים טובים ונעימים המתאימים לאופי הארגון.

חשוב במהלך הראיון ליצור שיח נעים ופתוח, תהיו תקשורתיים וחייכנים. המראיינים עשויה לשאול שאלות על התחביבים שלכם, על המשפחה שלכם ואף על הקשרים שלכם עם חבריכם על מנת לוודא שיש לכם סביבה תומכת במקרה הצורך. בנוסף, היא יכולה לשאול שאלות על קשיים וקונפליקטים שחוויתם במקומות עבודה קודמים ובתחנות חיים נוספות בחיים. ייתכן שהיא תשאל על חוזקות וחולשות שלכם וכן על החיבור והאהבה שלכם למקצוע. אפשר ללמוד מה (לא) לעשות מהראיון של ברקוני.

גם בראיון זה עשויים לשאול אתכם שאלות על בסיס קורות החיים שלכם באופן ממוקד, לפיכך כדאי ללמוד אותם היטב.

וואו, אתם כנראה ממש מעולים! עברתם כל הדרך המפרכת הזו, השתלבתם בתעשייה. מדהים! עכשיו מה? התחלתם בתפקיד ג'וניור אבל ממש לא בא לכם להיתקע בו כל החיים, אז מה עושים? איך מפתחים יכולות וכישורים כדי להתקדם? ניהול קריירה זה שם המשחק!